Eurolliga

El Regal Barça remunta davant el Zalgiris (90-68) i tanca la primera fase com el millor equip de l'Eurolliga

El Regal Barça ha acabat la primera fase com el millor equip de l'Eurolliga. Ho va demostrar molt bé al Palau, amb una victòria contundent davant el Zalgiris Kaunas (90-68). El conjunt blaugrana va començar el matx força relaxat i els lituans ho van aprofitar per dominar els primers minuts. Però a partir del segon quart, els homes de Xavi Pascual es van posar les piles i van passar per sobre del seu rival. Roger Grimau, amb 18 punts, i Navarro, amb 16, van ser els més destacats per part barcelonista.

El Regal Barça va sortir massa fred, circumstància que va aprofitar el Zalgiris, que, dominant sota els taulers, va arribar a tenir un màxim avantatge de vuit punts. No van jugar Iliasova, lesionat, ni un home que no compta per a Xavi Pascual, Xavi Rey, que serà cedit al Cajasol. Tot i així, amb una plantilla de tanta qualitat com la barcelonista, que permet fer rotacions constants, era lògic que arribés la reacció, sobretot amb Navarro i Santiago, força efectius. Al descans, el resultat era de 44-39.

El Barcelona va sentenciar el partit quan va començar la segona part. Navarro va donar grans assistències a Vázquez, i Roger Grimau estava força fi, tant en els contraatacs com en els llançaments des de fora de la línia dels 6,25. La diferència blaugrana va arribar als 25 punts amb un gran espectacle. Amb tot decidit, l'últim quart ja no va tenir història.