Bàsquet

El Regal Barça juga avui a Zagreb, sense Navarro ni Mickeal, amb la necessitat de guanyar per no complicar-se

El Regal Barça ja és a Zagreb. Aquesta tarda juga a la pista del Cibona, amb la necessitat de sumar una victòria per no complicar-se la vida en el seu grup de l'Eurolliga. A la baixa ja coneguda de Joan Carles Navarro s'hi ha afegit la de Pete Mickeal, que estarà un parell de setmanes sense jugar per culpa d'una lesió al genoll. L'equip blaugrana ja ha perdut dos partits en aquesta primera fase de l'Eurolliga i no es pot permetre ensopegar amb un Cibona en hores baixes. El conjunt croat ha perdut els cinc partits que ha jugat fins ara. El Barça ve de perdre a l'ACB, i guanyar aixecaria la moral dels jugadors i també del tècnic, Xavi Pascual.

Actualitzat
L'històric Cibona, cuer del rànquing de l'Eurolliga, té dues sortides per superar un deute de més de set milions d'euros: vendre el seu patrimoni, instal·lacions... o obtenir una ajuda municipal o estatal immediata d'un milió. La visita dels campions d'Europa al pavelló Drazen Petrovic de Zagreb és el millor estímul per a l'equip més jove de l'Eurolliga.

Baixes importants en el bàndol blaugrana

El genoll de Mickael ha empitjorat i va dir "prou" a Vitòria. El seu coratge li ha passat factura i el resultat de les ressonàncies, una condropatia a la ròtula, recomana repòs. Pete passarà el Dia d'Acció de Gràcies a Barcelona. Navarro ha esquivat el quiròfan i aquest dimecres a la tarda s'entrenava en solitari a la Ciutat Esportiva. Tercer desplaçament consecutiu d'Ingles, que aspira a guanyar el seu primer partit com a blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut