El Regal Barça fa història i supera els campions de l'NBA, els Lakers, per 92-88

El Regal Barça ha aconseguit un triomf històric en derrotar Los Angeles Lakers per 92-88 en un partit amistós celebrat al Palau Sant Jordi davant 17.000 espectadors. Els catalans s'han convertit en el primer equip europeu que és capaç de superar els californians. Els de Phil Jackson han posat tota la carn a la graella fent jugar molts minuts Kobe i Gasol, però s'han estavellat davant dels de Xavi Pascual. Pete Mickeal, que ha tingut picabaralles amb mig equip dels Lakers, ha liderat els blaugranes amb 26 punts i 15 rebots.

El Palau Sant Jordi ha estat una festa, però el partit tenia importància per als protagonistes, dos equips acostumats a guanyar. I, sobretot, per a Joan Carles Navarro i Pau Gasol. Els dos amics s'han pres l'amistós com un duel. El català dels Lakers ha anotat la primera cistella del partit i, amb Kobe Bryant físicament tocat, s'ha posat l'equip a l'esquena amb 13 punts en el primer quart. De l'altra banda, Navarro ha respost amb 9 punts en el primer període. El Barça, més rodat, jugava amb una velocitat de més i ha anat per davant molts minuts.

Després del descans s'han acabat del tot les amistats. Els Lakers han sortit connectats, i Kobe Bryant ha començat a demostrar la seva qualitat. Els californians s'han escapat d'11 punts, però el Barça no ha deixat escapar el partit. El partit estava preciós i el "showtime" ha fet acte de presència al Sant Jordi. Pel Barça, en una jugada col·lectiva que completava Fran Vázquez. La rèplica, de Pau Gasol, autor de 25 punts, amb una esmaixada sensacional.

El Barça ja s'ho creia, i ha posat els campions de l'NBA contra les cordes. Navarro, amb 25 punts, continuava sent el millor en atac. Pete Mickeal s'ha sumat a la festa i ha completat un partidàs, amb 26 punts i 15 rebots. A Kobe Bryant no li ha funcionat el canell com és habitual, i el Barça ha fet història tombant els campions de l'NBA.