Barcelona

El reelegit alcalde de Lleida no descarta ser a la nova cúpula del PSC

El reelegit alcalde de Lleida pel PSC, Àngel Ros, en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" no tanca les portes a formar part de la nova cúpula directiva del PSC que surti del pròxim Congrés, però es compromet a acabar la legislatura com a alcalde. Ros no ho descarta, però "sempre que sigui compatible amb l'alcaldia de Lleida". Àngel Ros lamenta que hagin quedat fora del consistori Esquerra Republicana i Iniciativa, i assegura que l'ascens del PP no estava previst.

Actualitzat
El reelegit alcalde de Lleida pel PSC, Àngel Ros, s'ha compromès a acabar la legislatura com a alcalde però no tanca les portes a formar part de la nova cúpula directiva del partit que surti del pròxim Congrés. Ros governarà còmodament a Lleida amb la segona majoria absoluta consecutiva.

Àngel Ros ja era un valor a l'alça dins el PSC però ara encara surt més reforçat d'aquestes eleccions, amb una majoria absoluta que situa Lleida com la gran illa socialista. A "El matí de Catalunya Ràdio", Ros ha dit que abans d'assumir càrrecs al partit vol veure cap a quina línia s'orientarà, però té clar que no deixarà la legislatura a mitges.

Ros ha lamentat que hagin quedat fora del consistori Esquerra Republicana i Iniciativa, i ha assegurat que buscarà nous mecanismes de participació perquè ningú se'n senti exclòs. També ha reconegut que no esperava un ascens tan fort del PP, que dobla els regidors i es queda amb 6 representants.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut