(@RCDEspanyolFF)
Espanyol

El RCD Espanyol femení s'imposa al Sevilla a casa (2-0)

El Femení del RCD Espanyol ha allargat una setmana més la bona ratxa de resultats i ja són quatre les jornades consecutives sense perdre. Les blanc-i-blaves no han fallat en un partit enfront a un rival directe i han sentenciat el partit gràcies a una diana de Katherine i una altra d'Eli des del punt de penal.

En un partit sense un dominador clar, l'equip de Salvador Jaspe ha agafat les regnes en els primers compassos i just al primer quart d'hora ha arribat la recompensa. En una acció personal d'Ainhoa Marín per banda dreta, la pilota ha arribat a les botes de Katherine que no ha perdonat afusellant a Noelia per fer l'1-0. En l'últim tram del primer temps, les periques han tingut opcions de marxar al descans amb el 2-0 al marcador, però la centrada de Marín no l'ha pogut rematar Eli en l'últim instant.

Durant els segons quaranta-cinc minuts les ocasions han sigut més aviat escasses, però amb el pas dels minuts l'emoció ha anat en augment. Una de les més clares ha sigut pel combinat perico amb una rematada d'Elba a la sortida d'un córner, però la portera sevillana ha aturat la rematada condemnant el partit a un desenllaç vibrant. Les andaluses han provat de sorprendre a través de les jugades d'estratègia, però l'equip de Jaspe ha sabut frenar qualsevol intent d'empat. El neguit de les blanc-i-blaves ha trobat la solució en una de les darreres accions del partit, quan Julve ha sigut travada a l'interior de l'àrea. Eli ha pres la responsabilitat des dels onze metres i no ha fallat amb un xut per fer esclatar l'alegria de la Ciutat Esportiva Dani Jarque i lligar, definitivament, tres punts d'or (2-0).