Ángel Rodríguez celebra el gol que ha marcat al Sevilla (laliga.es)

El Getafe empetiteix el Sevilla al Pizjuán (0-2)

Ja pots veure tots els gols de la quarta jornada de Primera Divisió

El conjunt madrileny ha sorprès el Sevilla ja de bon començament i és que Ángel Rodríguez ha enviat la pilota al fons de la xarxa al minut tres. Abans del descans, el mateix jugador ha fet pujar el 0-2 en el marcador.

A la represa, els de Pablo Machín han vist com el VAR anul·lava un gol per fora de joc de Ben Yedder. El Getafe ha sabut mantenir a ratlla fins al desenllaç un Sevilla desorientat i completament incapaç de reaccionar.

L'Alabès supera el Valladolid en el darrer sospir (0-1)

El partit estava abocat a l'empat sense gols quan a l'última jugada, al minut 93, Ibai Gómez ha enviat la pilota al fons de la xarxa rematant una centrada des del lateral que ha fet Jony i a la que Wakaso no hi ha arribat. Els d'Abelardo es posen cinquens de forma provisional a l'espera que finalitzi la jornada.

El Vila-real s'imposa al Leganés per la mínima (1-0)

Un solitari gol de Carlos Bacca a la segona part ha donat el triomf als castellonencs a Butarque. Rematada de cap un servei de falta llançat molt lluny que ha acabat al fons de la xarxa.

Empat sense gols entre el València i el Betis (0-0)

El duel entre el conjunt xé i els andalusos a Mestalla ha acabat amb taules malgrat el bon joc ofert pels bètics a la primera part i pels de Marcelino a la segona. Parejo ha enviat una canonada al travesser que podria haver donat el triomf als locals en l'ocasió més destacada del partit.

L'Atlètic de Madrid empata a casa amb l'Eibar (1-1)

Després de caure a Balaídos, l'Atlètic de Madrid ha cedit un empat al seu estadi, contra l'Eibar, que ha marcat quan faltaven tres minuts pel final. Sergi Enrich ha fet el zero a un. Els "colchoneros" no han llançat la tovallola i després d'estavellar una pilota contra el travesser, Borja Garcés, quan només faltaven 10 segons del temps afegit, ha salvat un punt.

El Rayo Vallecano supera l'Osca per la mínima (0-1)

L'Osca de Primera Divisió no ha pogut oferir una victòria davant de la seva afició i és que ha perdut per la mínima davant del Rayo Vallecano en el primer partit que ha jugat a El Alcoraz (0-1). Un solitari gol del Giannelli Imbula a la mitja hora ha estat suficient perquè els tres punts se n'anessin a Madrid. Això sí, ha estat un gol molt vistós: canonada des de fora de l'àrea i la pilota ha entrat ajustada a l'escaire, sense que el porter Werner pogués fer-hi res.