El raper Pablo Hasél, detingut a Vinaròs
El cantant està acusat d'enaltiment del terrorisme
El raper Pablo Hasél, detingut a Vinaròs

El raper Pablo Hasél, detingut a Vinaròs

El cantant està acusat d'enaltiment del terrorisme

Actualitzat
El raper Pablo Hasél

El raper lleidatà Pablo Hasél ha estat detingut aquest diumenge per la Guàrdia Civil al País Valencià. Hasél, que ha estat traslladat a la comissaria de Vinaròs, ha quedat en llibertat l'endemà al matí.

Fonts de la delegació del govern han explicat a l'agència EFE que tenia una ordre de recerca i captura per no haver-se presentat a un judici.

La detenció l'han fet a les 18.30 a Benicarló. Sembla que Hasél ha reconegut davant dels agents que no s'havia presentat a un judici on estava citat. Ara, la Guàrdia Civil busca el jutge per comprovar si l'ordre de recerca i captura continua vigent.

El seu advocat, Diego Herchhoren, ha dit a TV3 que l'han detingut per entregar-li una citació per al judici que té pendent a l'octubre. Per l'advocat, la detenció és innecessària i l'ha qualificat d'escarment. Assegura que la citació la hi podien haver entregat en mà, perquè Hasél mai s'ha negat a assistir a declarar.

El cantant està acusat d'enaltiment del terrorisme. El mes de setembre passat, l'Audiència Nacional li va rebaixar la condemna a 9 mesos. També té pendent un judici per l'agressió de periodistes durant una protesta a la Universitat de Lleida el 2016.

La detenció la publicava a Twitter el compte Llibertat Pablo Hasél.

 

Hasél anava a Castelló per participar en un concert d'homenatge al membre dels GRAPO Paco Cela Seoane, que acaba de sortir de la presó després de complir una condemna de 30 anys.

Anar al contingut