El rànquing dels 10 emojis més utilitzats aquest 2021
Cada companyia adapta les imatges a la seva estètica (iStock)

El rànquing dels 10 emojis més utilitzats aquest 2021

L'organització Unicode publica la llista dels emojis més enviats aquest 2021, amb pocs canvis respecte a l'última que va fer pública, ara fa dos anys

RedaccióActualitzat

Riure continua sent la reacció que més ens enviem amb el mòbil. Els emojis que la representen tornen a encapçalar la llista dels més utilitzats aquest 2021 arreu del món.

Així, l'emoji de la cara amb llàgrimes de riure se situa en el número u, i representa més del 5% dels que s'envien. I el de la mateixa cara, però inclinada a l'esquerra, ocupa el tercer lloc.

En el segon lloc de la llista que fa el consorci Unicode, organització encarregada d'establir quins símbols s'afegeixen a la llista d'emojis, hi ha el cor vermell. Darrere d'aquest, hi ha emojis com la mà amb el polze cap amunt, la cara que plora desconsolada i les cares amb cors: la del petó, la que en té tres i la dels ulls enamorats. 

Tanca el rànquing dels emojis més emprats el de la cara somrient.

Els 10 emojis més usats

 

Pocs canvis respecte a fa dos anys

Unicode compara el rànquing dels més utilitzats amb l'últim que va fer, al 2019. Hi ha pocs canvis. Fa dos anys, ja ocupaven els primers llocs l'emoji de la cara que plora de riure i el del cor vermell.

Puja una posició l'emoji amb la cara inclinada, símbol de petar-se de riure (en anglès, "rolling on the floor laughing"), i n'escala sis el del polze cap amunt, que al 2019 se situava en el número 10 i ara està al 4. 

L'emoji que més popularitat ha guanyat és el de la cara de súplica, que passa del lloc 97 al 14; i el del pastís de xocolata, que escala del 113 al 25. També l'emoji del globus vermell ha passat d'ocupar el número 139 de la llista a ocupar-ne el 48. 

Unicode també recull les tendències en l'ús dels emojis els últims mesos. Ha detectat que es fa servir el símbol del coet per representar el progrés i els canvis, o el del bíceps amb braç flexionat per indicar força. Potser la pandèmia hi ha tingut alguna cosa a veure...  

ARXIVAT A:
Tecnologia
Anar al contingut