El "Público" anuncia un ERO que afecta el 20% dels treballadors
Catalunya

El "Público" anuncia un ERO que afecta el 20% dels treballadors

Mediapubli, l'empresa editora del diari "Público" i de l'edició digital Público.es, ha presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afectarà el 20% de la plantilla (39 treballadors) i que inclou una reducció del sou per trams de remuneració. Segons l'empresa, "la greu crisi econòmica i el seu impacte en els mitjans, especialment per la brusca caiguda d'ingressos publicitaris" l'han obligada a prendre aquestes mesures.

Actualitzat
"Tot i els creixements en audiències i difusió assolits pel periòdic i per la seva edició digital" i tot i la "reducció contínua de les pèrdues en els darrers exercicis, la gravetat de la situació obliga a prendre mesures que la companyia ha intentat evitar i que són imprescindibles per assegurar la continuïtat del projecte", assegura la firma.

L'ERO, que es negociarà amb els representants dels treballadors d'acord amb el que estableix la legislació vigent, s'emmarca en els canvis que s'estan produint en el conjunt del sector amb la finalitat d'obtenir una estructura de costos adequada a la nova realitat del mercat publicitari.

Anar al contingut