El PSOE tornaria a guanyar les eleccions i Podem continuaria baixant, segons el CIS
Pedro Sánchez i Pablo Iglesias en una imatge d'arxiu (EFE)
Madrid

El PSOE tornaria a guanyar les eleccions i Podem continuaria baixant, segons el CIS

ERC i JxCat mantindrien la mateixa intenció de vot

RedaccióActualitzat

El PSOE repetiria la victòria electoral, segons el baròmetre del CIS del juny, i amplia la diferència amb els altres partits. Amb un 39,5% d'intenció de vot, el PSOE pujaria tres punts.

Ciutadans baixa lleugerament la intenció de vot, amb un 15,8%, però manté la segona posició amb relació al baròmetre del maig.

El Partit Popular retalla diferències a Ciutadans, i recupera la tercera posició. Amb un 13,7%, els populars pugen dos punts la intenció de vot i passen per davant d'Unides Podem i En Comú Podem, que deixa la tercera posició.

El partit de Pablo Iglesias passa a ocupar la quarta posició amb un 12,7 per cent d'intenció de vot.

Esquerra Republica manté la intenció de vot, se situa al 3,9% d'intenció de vot, una dècima menys que a l'últim baròmetre. Junts per Catalunya també manté la mateixa intenció de vot, i finalment Vox baixa lleugerament la intenció de vot.


L'anterior CIS del mes d'abril 

En l'anterior CIS amb intenció de vot publicat el passat mes d'abril, se situava el PSOE com a guanyador i es destacava que podria sumar amb Podem o amb Ciutadans. pel que fa a la dreta es deia que no tindria opcions

A Catalunya, el CIS anterior deia que ERC guanyaria al davant del PSC i Vox entraria amb 3 escons i deixaria el PP amb un.

 

ARXIVAT A:
PSOEUnides PodemPPCsERCJxCatVoxEleccions 28A
Anar al contingut