Melilla

El PSOE es personarà com a acusació particular en el cas de falsificació d'impresos electorals de Melilla

La descoberta per part de la Guàrdia Civil d'una impremta a Melilla que, per encàrrec del Partit Popular, feia còpies il·legals de les sol·licituds de vot per correu ha aixecat una nova polèmica entre els dos principals partits espanyols. El secretari d'Organització del PSOE a la ciutat autònoma ja ha anunciat que el seu partit es personarà aquest dilluns com a acusació particular en el cas. Els socialistes han reclamat explicacions al PP. El cas ha quedat sota secret de sumari.

Actualitzat
Alonso Díaz Díaz ha demanat al Partit Popular i al president de la ciutat autònoma, el també popular Juan José Imbroda, que expliqui l’assumpte de la falsificació de sol·licituds de vot per correu. En una compareixença davant dels mitjans de comunicació, el secretari d’Organització del PSOE a Melilla ha estat acompanyat pel portaveu dels socialistes a la Comissió d’Interior del Congrés, Antonio Hernando, qui ha fet un pas més i s’ha dirigit directament al secretari general dels populars, Ángel Acebes.

Hernano ha dit que Acebes té l’obligació d’explicar als ciutadans per què el PP té por del resultat de les eleccions municipals i autonòmiques. Segons ell, és aquest temor a perdre el que fa que estiguin “intentant guanyar-les fora del terreny de joc i al marge de les regles que tots hem de respectar”.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut