Madrid

El PSOE demana la compareixença de Rajoy al Congrés davant del que considera una "mala notícia"

RedaccióActualitzat
El PSOE ha reaccionat a la notícia del rescat de la banca espanyola en un comunicat en què qualifica la decisió com una "notícia dolenta per a Espanya". També demana que el president espanyol, Mariano Rajoy, comparegui al Congrés per donar explicacions.

Segons el principal partit de l'oposició, ha estat el mateix cap de l'executiu qui ha comunicat al secretari general, Alfredo Pérez Rubalcaba, el resultat de la teleconferència de l'Eurogrup.

La nota socialista remet a les paraules de Rubalcaba d'unes hores abans, en què havia advertit que el rescat a la banca no havia de recaure sobre els ciutadans i havia exigit que tots els diners públics destinat sa la banca tornessin a "les arques públiques".

El PSOE ha apel·lat a la unitat dels espanyols davant d'un "moment tan difícil" i a defensar davant d'Europa i la resta del món que "som un país seriós, amb una economia solvent i tirarem endavant".

La direcció del partit i l'equip econòmic socialista es reuniran aquest diumenge a Ferraz per analitzar a fons l'acord de rescat per a la banca espanyola.

Anar al contingut