Madrid

El PSOE anuncia que votarà "no" a la investidura de Rajoy

Tot i això, tal com ja va avançar diumenge a la nit el seu cap de llista, Pedro Sánchez, Luena ha insistit que correspon al partit guanyador intentar formar govern

RedaccióActualitzat
L'endemà d'unes eleccions generals que han propiciat un escenari polític més que incert i inèdit a Espanya, el portaveu del PSOE, César Luena, ha anunciat que la seva formació votarà en contra de la investidura de Mariano Rajoy com a president.

Tot i això, tal com ja va avançar aquest diumenge a la nit el seu cap de llista, Pedro Sánchez, Luena ha insistit que correspon al partit guanyador intentar formar govern.

Recordem que el PSOE ha quedat en segona posició, amb 90 diputats, vint menys que en les anteriors generals i a 33 dels guanyadors, el PP. Tot i això, ha aconseguit aguantar l'envestida de Podem, que té 69 escons, sumant els de Compromís, En Comú Podem i La Marea gallega. En quarta posició hi hauria Ciutadans, que irromp per primera vegada a la cambra baixa amb 40 diputats, tot i que queda per sota de les seves expectatives.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut