El PSOE alerta que un 155 de la dreta no es quedaria només a Catalunya
Ábalos i Batet a la Festa de la Rosa del PSC d'aquest diumenge a Ripollet

El PSOE alerta que un 155 de la dreta no es quedaria només a Catalunya

Així ha advertit José Luis Ábalos tot el territori espanyol durant la Festa de la Rosa del PSC d'aquest diumenge a Ripollet, on Batet ha dit que els socialistes "tornarem a posar Catalunya al mapa"

RedaccióActualitzat

El PSC ha celebrat aquest diumenge la tradicional Festa de la Rosa a Ripollet (Vallès Occidental). Hi han assistit la cap de llista del PSC per al 28A i ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet; el ministre de Foment, José Luis Ábalos, i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta. Batet ha assegurat que el PSC tornarà a posar Catalunya al mapa i Ábalos s'ha referit a l'aplicació del 155.

Meritxell Batet ha centrat el seu discurs a "deixar la confrontació" i buscar aquella Catalunya "pionera" que era un "referent" i ha remarcat que els socialistes volen tornar-la "a posar al mapa".

"La Catalunya real continua tenint talent. Continua tenint empenta, capacitats, idees, innovació. Continua sent creativa. Però hem perdut el reconeixement. El reconeixement a la resta d'Espanya. I jo no em resigno. Tornarem posar Catalunya al mapa."

 

 

José Luis Ábalos, secretari d'Organització del PSOE, també ha intervingut en l'acte i ha dit que mentre els socialistes treballen per un nou projecte per als ciutadans, les dretes "es barallen en unes primàries" per veure qui, finalment, ocupa aquest espai de la dreta. Una dreta que creu que es troba "més a l'extrem que mai".

Ábalos també ha dit que si les dretes ocupessin el govern, l'aplicació de l'article 155 no es quedaria a Catalunya, sinó que "obriria la porta" a treure autogovern a la resta del territori espanyol.

"Jo adverteixo la resta d'Espanya, que també va pels altres. Perquè restar l'autogovern a una comunitat és obrir la porta de les altres. Perquè és el que plantegen, la recentralització a tot Espanya. No és que algú 'es porti malament', és que 'es porten tots malament' per a ells."

 

 

ARXIVAT A:
PSCPSOEEleccions 28A
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut