Madrid

El PSOE acusa Podem de no buscar l'acord i de "tancar la porta a un projecte plural"

Hernando assegura que Podem ha tingut una actitud que "no és ni franca, ni autèntica, ni sincera" per intentar aconseguir un pacte de govern

RedaccióActualitzat

Indignació al PSOE pel resultat de la reunió a tres bandes amb Podem i Ciutadans. El portaveu dels socialistes al Congrés, Antonio Hernando, ha deixat clar que no els ha convençut la consulta que proposa el partit de Pablo Iglesias.

Hernando ha estat molt contundent. En una roda de premsa al Congrés, després de la que ha fet Podem, el portaveu socialista ha demostrat la indignació del seu partit:

"Hem tingut la prova que Iglesias no estava buscant l'acord."

Hernando assegura que Podem ha tingut una actitud que "no és ni franca, ni autèntica, ni sincera" per intentar aconseguir un pacte de govern.

El portaveu parlamentari del PSOE dóna per trencada cap possibilitat d'acord:

"Podem ha tancat la porta a un projecte plural que representi la majoria social d'aquest país per sobre de les sigles i les estratègies de cadascú."

Hernando ha anat més enllà i ha dit que Podem ha optat per aquesta estratègia "sense importar-li un rave" quina és l'opinió dels socialistes sobre el document de 20 punts que va presentar a la reunió a tres.

El dirigent socialista ha assegurat, a més, que al PSOE li hauria agradat "una consulta sobre un acord i no una consulta per un trencament". Hernando ha conclòs:

"Gràcies per no intentar-ho en absolut, Pablo."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut