Futbol

El PSG fitxa d'una tacada Ibrahimovic i Thiago Silva per uns 65 milions d'euros

El París Saint-Germain ha tancat el traspàs de l'estiu. No és un, sinó dos els jugadors que el subcampió de la Lliga francesa incorpora en una mateixa operació: Zlatan Ibrahimovic i Thiago Silva deixen el Milan i jugaran la pròxima temporada a les ordres de Carlo Ancelotti. El propietari del Milan, Silvio Berlusconi, va confirmar ahir a la nit l'operació, valorada en prop de 65 milions d'euros.

Actualitzat
El París Saint-Germain ha tancat el traspàs de l'estiu. No és un, sinó dos els jugadors que el subcampió de la Lliga francesa incorpora en una mateixa operació: Zlatan Ibrahimovic i Thiago Silva deixen el Milan i jugaran la pròxima temporada a les ordres de Carlo Ancelotti. El propietari del Milan, Silvio Berlusconi, va confirmar ahir a la nit l'operació, valorada en prop de 65 milions d'euros.

El PSG, adquirit fa un any pel govern de Qatar, vol afrontar així el retorn a la Lliga de Campions i fer-se amb el títol de la Lliga francesa, que va perdre la temporada passada enfront del Montpeller. Segons "La Gazzetta dello Sport", el Milan podria omplir el buit deixat per Ibrahimovic amb l'atacant del Manchester City Carlos Tévez.

Anar al contingut