El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, a "El matí de Catalunya Ràdio"
El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, a "El matí de Catalunya Ràdio"
Girona

El PSC nega que l'alt càrrec de GISA detingut fos un home de confiança de Nadal

El que va ser conseller de Política Territorial durant els anys del tripartit, Joaquim Nadal, no ha volgut fer declaracions després que un alt càrrec de GISA ha estat detingut per presumptes irregularitats en adjudicacions d'obres públiques. Nadal s'ha expressat a través del Twitter. Ha manifestat disposició a col·laborar amb la justícia i respecte a la presumpció d'innocència. Des del PSC, José Zaragoza ha remarcat que l'operació s'ha fet gràcies a l'oficina antifrau que va aprovar el tripartit. La resta de partits també n'ha parlat. Sobre la persona detinguda, Zaragoza diu que es tracta d'un funcionari amb més de vint anys a l'administració i que no és cap càrrec de confiança política.

Actualitzat
El govern preveu fer una auditoria a GISA després de les detencions fetes ahir en el marc d'aquesta investigació.
Mentrestant, el PSC s'ha apressat a negar, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio" que Jordi Vergé fos un home de confiança de l'anterior conseller, Joaquim Nadal.

Des del PSC, el seu secretari d'organització, José Zaragoza, no només ha dit que Vergé fos un càrrec de confiança de l'anterior conseller,  Joaquim Nadal, sinó que ni tan sols el coneix.

Auditoria a GISA?

Per la seva banda, el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha apuntat la possibilitat d'auditar l'empresa per conèixer a fons quina és la situació.

El portaveu parlamentari del Partit popular a Catalunya, Enric Millo, ha demanat les compareixences de Joaquim Nadal i dels actuals consellers Recorder i Mas-Colell, i ha expressat aquesta preocupació.

Iniciativa-Esquerra Unida i Alternativa demana que la justícia arribi fins al final i que ho faci amb celeritat.
Anar al contingut