Barcelona

El PSC farà plegar Bartomeu Muñoz si "l'autoritat judicial pren mesures" contra ell

Primeres reaccions a l'operació engegada contra la corrupció urbanística. El PSC ja ha anunciat que actuarà amb la màxima contundència i ha afirmat, en una roda de premsa que ha encapçalat el secretari d'Organització, José Zaragoza, que si "l'autoritat judicial pren mesures" contra l'alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, en demanaran la renúncia i el suspendran de militància.

Actualitzat
José Zaragoza, que ha comparegut davant la premsa poc després d'esclatar la notícia de l'escorcoll a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que és l'epicentre d'una operació policial per suposada corrupció urbanística, ha subratllat que quan hi ha sospites de corrupció, el Partit dels Socialistes de Catalunya actua amb "celeritat i contundència".

El secretari d'Organització ha afegit que no té cap més informació de la que ha facilitat la premsa, que entre altres coses informa de la detenció de Muñoz i del seu regidor d'Urbanisme, a més dels alts càrrecs dels governs de Jordi Pujol Macià Alavedra i Lluís Prenafeta, entre d'altres.

Quan li han preguntat si creu en la innocència de l'alcalde, Zaragoza ha respost: "No en tinc coneixement. Això ho ha de decidir el jutge". En qualsevol cas, es creu que Muñoz deixarà l'alcaldia i en el seu lloc el PSC hi posarà Antoni Fogué, l'actual president de la Diputació de Barcelona i el marit de l'anterior alcaldessa de Santa Coloma, Manuela de Madre.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut