Barcelona

El PSC dóna ple suport a Hereu i diu que és "l'únic" candidat possible

El director de campanya del PSC, Jaume Collboni, ha mostrat el ple suport del partit a les decisions preses per l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, després de fracassar en la consulta sobre la reforma de la Diagonal. Collboni ha deixat clar que Hereu és "el millor" alcalde i l'"únic" candidat possible en les municipals. En roda de premsa, el director de campanya del PSC ha deixat clar que encara que Hereu haurà de sotmetre's en el seu moment al procés intern del partit per ser avalat com a candidat a les municipals de l'any que ve, i que encara no és el moment de fer-ho.

Actualitzat
"L'alcalde Hereu és el millor alcalde i l'únic candidat que tenim" en el PSC, ha subratllat Collboni, després que la crisi municipal arran de la consulta de la Diagonal ha portat Hereu a prescindir del seu primer tinent d'alcalde, Carles Martí, un dirigent "estimat" en el partit.

Per la seva banda, l'alcalde Hereu ha dit que en cap moment ha pensat a dimitir perquè la consulta no era cap plebiscit ni era per decidir alcalde. "Nosaltres no estàvem decidint qui era l'alcalde de Barcelona, estàvem decidint sobre el futur d'un carrer molt important, emblemàtic, de la ciutat", ha dit en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio".

Hereu ha confirmat que Jordi William Carnes serà nomenat primer tinent d'alcalde en substitució de Carles Martí. Hereu ha explicat a "Els matins" de TV3 que va decidir destituir Martí arran del resultat de la consulta, en què l'opció C es va imposar pel 80% dels vots.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut