Pla mitjà de l'encaixada de mans entre la regidora del PP a Calafell, Maite González, i l'alcalde candidat a la reelecció, Ramon Ferré (PS…
Pla mitjà de l'encaixada de mans entre la regidora del PP a Calafell, Maite González, i l'alcalde candidat a la reelecció, Ramon Ferré (PSC). Imatge del 14 de juny del 2019 (horitzontal)

El PSC de Calafell signa un acord de governabilitat amb el PP, que li garanteix la majoria absoluta

ACN Calafell.-El PSC de Calafell ha signat un segon pacte d'estabilitat. Si a mitjans d'aquesta setmana els socialistes (9 regidors) anunciaven un acord de governabilitat amb la regidora d'En Comú-Podem, aquest divendres s'ha fet pública una entesa de les mateixes característiques amb l'edil del PP. Això permet al PSC sumar la majoria del ple municipal, amb el suport garantit d'11 dels 21 membres del consistori. Segons ha fet públic l'alcalde en funcions i candidat a la reelecció, Ramon Ferré, l'entesa garanteix el suport del PP al ple d'investidura i la governabilitat durant quatre anys, mentre que la popular Maite González presidirà la Comissió de Promoció Esportiva i assistirà a les juntes de govern local malgrat no formar part de l'executiu.

El comunicat difós aquest divendres assenyala que, en casos de discrepància interna entre el PSC i el PP davant qüestions que s'hagin d'elevar al ple, "s'establiran negociacions per a consensuar la proposta definitiva".Ara fa quatre anys, Ferré va arribar a l'alcaldia gràcies a un pacte de govern amb el PP i UAM, i el suport extern de Cs. Aquella aliança va desbancar el cap de llista de CiU, Joan Olivella, que havia guanyat les eleccions.

Anar al contingut