Girona

El propietari del gos que va ferir de gravetat una nena diu als Mossos que no entén què va passar

El propietari del rottweiler que dilluns va atacar una nena d'11 anys a prop del cementiri vell de Girona s'ha presentat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, on ha portat tota la documentació de l'animal, l'assegurança i el llibre de vacunes. L'home ha explicat que l'animal es va escapar del lloc on el tenia i ha afegit que no entén què va passar. En el moment de l'agressió, l'animal anava sol, deslligat i sense morrió. El rottweiler va mossegar la nena i li va causar ferides a tot el cos, especialment a les cames i a l'esquena.

Actualitzat
En el moment de l'agressió, diverses persones que hi havia a la zona van alertar una patrulla mixta d'un mosso i un agent de la policia municipal de Girona, que eren a la vora. Els agents van intentar separar l'animal a cops de porra, però, en no aconseguir-ho, el mosso li va disparar un tret i el va matar.

La nena, veïna d'Arbúcies, van ser traslladada d'urgència a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Es troba fora de perill i estable després d'haver estat intervinguda quirúrgicament.
Anar al contingut