Barcelona

El propietari de l'antic Bailèn 22 denuncia una vigilància policial permanent i desmesurada

El propietari actual de l'antic prostíbul Bailèn 22, Carlos Caballero, ha denunciat en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio" l'assetjament policial que pateix el seu local. Respon així als veïns que van denunciar la setmana passada la impunitat policial en el local, que ho atribuïen al fet que, segons ells, era propietat d'uns familiars d'Heliodoro Lozano, un dels imputats en la trama de Ciutat Vella.

Actualitzat
Carlos Caballero, l'actual propietari, ha confirmat que reobrirà el local el 4 de novembre amb el nom de Cabaret Berlín. Ha reconegut que el local té l'estigma del Bailèn 22, però l'actuació policial és ben diferent de la impunitat que denuncien els veïns del barri. "Durant els tres mesos que hem estat oberts, cada dia teníem la Guàrdia Urbana a la cantonada vigilant, fent-nos visites i mirant que estigués tot perfecte. Això és un assetjament", ha dit.

El local ha estat tancat vuit mesos en compliment d'una sanció imposada a Bailèn 22 per part de la Generalitat per consum de drogues. El traspàs als nous propietaris es va fer efectiu al desembre de l'any passat, i tornarà a obrir el pròxim 4 de novembre.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut