Barcelona

El projecte Educat 1x1 obre el seu web informatiu

Després que l'inici de curs ja ha estat superat amb normalitat, el departament avança algunes actuacions que tenia previstes i que esperaven el moment adequat per llançar-les.

Actualitzat
Així, el projecte Educat 1x1, que consisteix en la digitalització de les aules catalanes, disposa des d'avui del seu propi lloc web, on s'informa de com funciona i en quin estat es troba el seu desplegament.

Es preveu que en quatre anys el projecte s'estengui a tots els alumnes de Secundària i el cicle superior d'Educació Primària. De moment ja es troba actiu en més de sis-cents centres.

Des d'aquest lloc també es connecta amb la plataforma Atria, el repositori de continguts digitals (que en un principi s'havia de dir Empúries), on els alumnes i les famílies es connecten per accedir a materials didàctics de les diverses assignatures, en una noció que va més enllà del mer llibre digital per buscar una proximitat amb el concepte d'aplicació. Aquesta plataforma de continguts digitals té un catàleg de recursos, les llistes personalitzades i les explicacions pertinents sobre el seu funcionament.

A més, Educació obre també un web d'orientació per a la setmana de vacances que hi haurà entre febrer i març en funció del centre i la localitat.
Anar al contingut