Barcelona

El programa de TV3 "Joc de cartes", reconegut amb un premi Ondas

"El món a RAC-1", Andreu Buenafuente i Carles Francino figuren també entre els premiats aquest 2022

RedaccióActualitzat

Els Ondas 2022 han reconegut "Joc de cartes", de TV3, com a millor programa de televisió emès per una cadena no estatal. 

Des de l'exitós concurs, un dels puntals de la graella, han celebrat el reconeixement donant les gràcies als espectadors.

El presentador i cuiner Marc Ribas ha explicat que ell estava decidit a presentar el programa a la candidatura perquè hi confiava i ha dit que un amic és qui l'ha posat al corrent de la notícia: 

 

 

Carles Francino (millor trajectòria), Andreu Buenafuente (millor presentador), "El món a RAC1" (millor programa de ràdio), la cantant Luz Casal o els intèrprets Javier Cámara i Elena Rivera també figuren entre els premiats. 

Els Ondas 2022 també han distingit com a millor sèrie documental "800 metros", la producció de Netflix en què ha participat la periodista de TV3 Anna Teixidor. 

Un altre dels guardonats, com a millor programa d'entreteniment, és "Saber y ganar", el concurs de TVE que presenta Jordi Hurtado i que ha arribat als 25 anys. 

El jurat també ha reconegut amb una menció especial el Festival de la Porta Ferrada, de Sant Feliu de Guíxols, que ha arribat a les 60a edició. 

Els Ondas, el reconeixement que concedeix cada any la Cadena SER-Ràdio Barcelona, han tornat a batre rècord d'inscripcions, amb 559 candidatures registrades. 

La llista de tots els premiats es pot consultar en aquest enllaç

ARXIVAT A:
Mitjans de comunicació
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut