El primer míting conjunt de Sànchez i Puigdemont i Coripe, en l'11è dia de campanya

Actualitzat

Aquest dilluns de Pasqua hem vist un nou exemple del tot insòlit que confirma el caràcter atípic d'aquesta campanya electoral cap al 28 d'abril.

Per primera vegada s'han vist junts en el mateix acte Jordi Sànchez i Carles Puigdemont, un des de la presó i l'altre des de Waterloo. Ha estat, 553 dies després, gràcies a la tecnologia: una videoconferència ha permès connectar Bèlgica i Soto del Real.

En el míting, han fet referència, inevitablement, a la seva situació personal. Però també a la crema del ninot de Puigdemont a Coripe, a Sevilla.

De fet, la majoria de partits han fet referència a l'afusellament simbòlic de Puigdemont. Batet, ho ha criticat, però també ha condemnat les pintades que han aparegut a la seu del PSC. També han criticat la crema del ninot ERC, Ciutadans i En Comú Podem.

I, mentrestant, a la resta d'Espanya, on majoritàriament és un dia feiner, els caps de cartell dels partits han tingut poca activitat pública aquest dilluns, perquè es preparen per al debat televisat d'aquesta nit.

 

ARXIVAT A:
Eleccions 28A
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut