Londres

El primer ministre britànic, Boris Johnson, dona positiu per coronavirus

El líder "tory" assegura que continuarà liderant la resposta a la pandèmia per videoconferència

Actualitzat

El primer ministre britànic, Boris Johnson, ha donat positiu de coronavirus i té "símptomes lleus", segons ha explicat ell mateix a les xarxes socials. Johnson, de 55 anys, està aïllat a Downing Street, però assegura que continuarà liderant la resposta a la pandèmia per videoconferència.

"En les darreres 24 hores, he desenvolupat símptomes lleus i he donat positiu per coronavirus. Ara estic aïllat, però continuaré liderant la resposta del govern a través de videoconferència mentre lluitem contra aquest virus. Junts vencerem això."

 


Johnson explica en un vídeo que ha tingut febre i una tos persistent i ha agraït els esforços que estan fent tots els professionals del servei sanitari públic britànic, l'NHS, que són els que li han fet la prova del coronavirus.

El primer ministre britànic ha aprofitat per demanar a la població que segueixi les mesures restrictives imposades per frenar la propagació del virus. El Regne Unit va decretar dilluns el confinament de la població durant tres setmanes per mirar de contenir l'epidèmia.

El Regne Unit ja ha confirmat 11.658 casos de persones contagiades amb la Covid-19 i la xifra de morts s'acosta als 600.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Boris Johnson
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut