Assistents a la 19a edició del Primavera Sound
Assistents a la 19a edició del Primavera Sound

El Primavera Sound viatja a Los Angeles el 2020 per celebrar el 20è aniversari

El festival també prepara el Primavera Weekender a Benidorm, el novembre del 2019, que substituirà el Primavera Club

RedaccióActualitzat

Poc temps abans d'acabar l'edició d'enguany, el Primavera Sound ha anunciat com celebrarà el 20è aniversari: estrenant una edició a Los Angeles. D'aquesta manera, el 19 i 20 de setembre del 2020, el festival arribarà a Califòrnia.

Precisament, Califòrnia també acull el Coachella Fest. Aquest se celebra a l'abril, a la ciutat d'Índio, i s'hi poden escoltar diferents gèneres musicals com el rock alternatiu, hip-hop o electrònica, entre d'altres.

Se suma també a la celebració el recentment anunciat Primavera Weekender a Benidorm, que s'estrena el novembre de 2019 i que substitueix, aquest any, el Primavera Club.


Una altra edició de rècord

El Primavera Sound tancarà la 19a edició diumenge amb més de 220.000 assistents al global de concerts programats durant la setmana a Barcelona, al recinte del Parc del Fòrum, i superarà lleugerament la xifra de la seva darrera edició.

El lema que marca l'edició és "The new normal" ("La nova normalitat"). Una aposta per tres grans pilars: una paritat real de dones i homes en la programació, incloure els sons urbans i llatins i buscar nous públics.
 

Enguany, la jornada de dissabte 1 de juny serà la jornada més multitudinària de la seva història després d'haver augmentat l'aforament diari al Parc del Fòrum fins a les 64.500 persones. Es preveu que aculli més de 63.000 persones, un altre rècord pel certamen.

Precisament, aquest serà el dia de l'actuació de Rosalía, un dels plats forts del macrofestival, juntament amb J Balvin o James Blake, entre altres.
 

Pel que fa al públic, de 124 nacionalitats i en un 56% estranger, no s'hauria rejovenit significativament malgrat les noves apostes del cartell, segons els primers càlculs del festival.

ARXIVAT A:
Primavera Sound
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut