El Primavera Sound es torna a ajornar i celebrarà la vintena edició el 2022

Actualitzat

Per segon any consecutiu, el Primavera Sond s'ha hagut de suspendre a causa de la pandèmia. El festival, que volia commemorar la vintena edició, s'havia de celebrar entre els dies 2 i 6 de juny, però els organitzadors han explicat que és inviable.

Ho fan amb un comunicat titulat "Ballarem el 2022", en què asseguren que ho han intentat tot per celebrar el festival aquest any, però que finalment prenen "aquesta decisió tan dolorosa per la incertesa al voltant del marc legal per a grans esdeveniments".

"El vintè aniversari de Primavera Sound es mereix una festa com les d'abans, i les condicions a nivell global no fan preveure que una cosa així pugui succeir aquest estiu", afegeixen.



Qui tingui tiquets els pot guardar per a l'any que ve

Tal com va passar ara fa un any, el Primavera Sound oferirà a les persones que hagin comprat entrades la possibilitat de conservar els tiquets per a l'edició que es farà el 2022.

Els que, en canvi, vulguin recuperar els diners de les entrades podran sol·licitar-ne la devolució a partir del 2 de juny. Justament aquell dia se sabrà el cartell del Primavera Sound 2022. La recent cancel·lació d'altres festivals internacionals, com els de Coachella i Glastonbury, ja feia presagiar la decisió que s'ha sabut avui.

Això sí, el que no s'ajorna és el Primavera Pro, la trobada global de la indústria musical, que aquest any es farà en versió híbrida (presencial i online) i que se celebrarà del 2 al 4 de juny.

ARXIVAT A:
MúsicaPrimavera Sound
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut