El Primavera Sound del 2023 tindrà doble seu: Barcelona i Madrid

El festival anuncia tres dies de concerts a la capital catalana i tres dies més a la capital espanyola

RedaccióActualitzat

L'edició del Primavera Sound de l'any que ve tindrà dues seus: Barcelona i Madrid. Així ho ha anunciat l'organització del festival al seu compte d'Instagram. Un anunci que, diu al missatge, fan "molt il·lusionats" i acompanyen amb un cartell amb el nom de les dues capitals:

 

Així, el Primavera Sound del 2023 tindrà una primera part, amb concerts al Parc del Fòrum de Barcelona entre els dies 1 i 3 de juny, i una segona part a la Ciutat del Rock, a Arganda del Rey, entre els dies 8 i 10 de juny.

En un comunicat, expliquen que l'aterratge a Madrid és l'últim capítol d'una "llarga i estreta relació" amb la ciutat, però també "el principi de tot el que ha de venir". Recorden que ja fa uns anys que l'edició del Primavera Club a la tardor també se celebra a les dues ciutats.

I afegeixen: "Des del Primavera Sound no podem estar més agraïts a la Comunitat de Madrid, a l'Ajuntament de Madrid i a l'Ajuntament d'Arganda del Rey per totes les facilitats i entusiasme amb què han estat i estan treballant amb nosaltres perquè aquesta edició que tanta il·lusió ens fa sigui una realitat el 2023".

El festival va fer públiques discrepàncies amb l'Ajuntament al desembre
El festival va fer públiques discrepàncies amb l'Ajuntament al desembre(ACN/Mar Vila)


Amenaces de marxar de Barcelona

Al desembre, la direcció del festival va fer públic el seu malestar amb l'Ajuntament de Barcelona i va amenaçar d'abandonar la ciutat per discrepàncies amb el govern municipal.

Fins ara, el festival Primavera Sound sempre s'ha celebrat només a Barcelona. La primera vegada va ser l'any 2001 al Poble Espanyol. Des del 2005 s'organitza al Parc del Fòrum, sempre entre finals de maig i principis de juny. En aquest temps ha anat sumant públic, fins a arribar a les més de 215.000 persones el 2019.

Aquest 2022 torna després de dos anys sense celebrar-se per culpa de la pandèmia. Es farà entre el 2 i el 12 de juny.

ARXIVAT A:
Primavera Sound
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut