Santa Susanna

El Pride 2010 se celebrarà a Santa Susanna davant la negativa de Blanes d'allotjar-lo

La platja de Santa Susanna, en col·laboració amb Pineda de Mar, acollirà el festival de música Pride 2010, un esdeveniment dirigit a gais i lesbianes, però obert a tots els públics. Blanes havia de ser l'emplaçament original del festival, però les diferències amb el consistori del municipi els ha obligat a buscar un nou espai. L'associació Gaylestots, organitzadors del Pride 2010, han lamentat els motius esgrimits pel regidor de Turisme de la localitat, que ha afirmat que un "esdeveniment homosexual" és incompatible amb el turisme familiar.

Actualitzat
Tot i argumentar que no era viable per motius econòmics, el regidor de Turisme blanenc, Fernando Gómez, ha acabat reconeixent que el festival de música homosexual no segueix la línia de promoció turística de la ciutat. En sentit contrari s'han manifestat els alcaldes de Santa Susanna i Pineda de Mar, que asseguren que tots els sectors es mereixen el seu respecte. També han valorat positivament la important dinamització de l'activitat turística local que aportarà el Pride 2010, amb una expectació d'assistència de més de 20.000 persones.

El Pride 2010 se celebra entre el 16 i el 18 de juliol a la platja de Santa Susanna, a tocar del terme municipal de Pineda de Mar. Durant els dos dies es realitzaran diverses festes al litoral del municipi. A causa a les bones expectatives, els alcaldes maresmencs no descarten la possibilitat que el festival continuï tenint lloc a l'Alt Maresme en pròximes edicions.

Anar al contingut