Madrid

El presumpte cervell de l'"operació Púnica" va guanyar vuit vegades la loteria en poc més d'un any

David Marjaliza, soci i amic de l'exconseller de la Comunitat de Madrid Francisco Granados, es va embutxacar un quart de milió d'euros en aquests vuit sortejos, segons el sumari del cas

RedaccióActualitzat

El presumpte cervell de l'"operació Púnica", l'empresari David Marjaliza, soci i amic de l'exconseller de la Comunitat de Madrid Francisco Granados, va guanyar un total de 257.412 euros en sis sortejos de la Loteria Nacional i dos de l'ONCE, entre el desembre del 2002 i el març del 2004, segons un informe d'Hisenda inclòs al sumari del "cas Púnica".

El primer premi que va declarar Marjaliza a l'Agència Tributària va ser de la loteria de Nadal del 2002, quan va guanyar 33.000 euros en aquest sorteig. L'empresari va dir que després li van tocar entre 6.000 i 65.000 euros en set sortejos més de la Loteria Nacional i de l'ONCE.

Al sumari, el jutge Eloy Velasco afirma que aquest empresari de la construcció és un dels líders de la trama de corrupció "Púnica" i el cap d'un ampli entramat empresarial, nucli de l'organització criminal desmantellada. Hisenda també investiga Granados, que, segons el jutge, és també un dels caps de la trama i que, igual que Marjaliza, està empresonat per aquesta causa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut