Washington

El president de Toyota entona el "mea culpa" al Congrés dels Estats Units

El president de l'automobilística japonesa Toyota ha comparegut davant del Congrés dels Estats Units arran de l'onada de revisions de vehicles que la companyia s'ha vist obligada a fer per diversos defectes. Akio Toyoda ha assumit tota la responsabilitat dels errors i s'ha compromès a treballar per millorar les normes de seguretat en la fabricació dels automòbils. Toyoda ha assegurat que intentarà retrobar la confiança dels consumidors.

Actualitzat
El president de Toyota, Akio Toyoda, ha assumit tota la responsabilitat davant el Congrés dels Estats Units per les avaries mecàniques que han portat a revisar més de 8 milions de cotxes, la majoria en aquest país, unes avaries que s'han anat repetint des del 2000 i que han causat 34 morts i milers d'accidents.

"Toyota ha expandit el seu negoci ràpidament els últims anys. Francament, em temo que el ritme a què hem crescut ha sigut massa ràpid. No hem estat capaços de parar, pensar i fer les millores que abans havíem sabut fer.", ha admès Toyoda, nét del fundador de la companyia i conegut al Japó com "el príncep".

Toyoda, la compareixença del qual al Congrés nord-americà ha aixecat moltíssima expectació, ha afegit que "el meu nom és a cada vehicle" i s'ha compromès personalment que "Toyota treballarà amb vigor i sense descans per restablir la confiança dels consumidors".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut