Barcelona

El president de Mozilla Europa acusa Microsoft de tenir greus problemes de seguretat

Ha obert portes a Barcelona el BDigital Global Congress. Uns 2.500 experts en internet i noves tecnologies de tot el món es troben per posar en comú els últims avenços en la matèria amb un objectiu prioritari: que cada cop hi hagi més empresaris que aprofitin els molts avantatges que ofereix la tècnica.

Actualitzat
Tristan Ninot és el president a Europa d'una de les empreses de més èxit d'internet, Mozilla. Avui, sense corbata i amb mànigues de camisa, ha volgut mostrar a Barcelona les interioritats del navegador Firefox. Un programa gratuït d'internet, que ja utilitzen 175 milions de persones a tot el món, i a Catalunya, un de cada quatre usuaris.

Entre bromes i informalitat, Ninot no ha desaprofitat l'ocasió per carregar amb duresa contra els seus rivals comercials, Microsoft i el seu Internet Explorer, a qui ha acusat de tenir greus problemes de seguretat.

En la seva desena edició, aquest congrés aposta de ple per la digitalització de la vida empresarial, un àmbit en què asseguren que encara queda molt camí per recórrer. El sector de les telecomunicacions reclama que l'administració estimuli la inversió per potenciar l'equilibri territorial en banda ampla i telefonia mòbil.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut