El president de Donetsk diu que l'exèrcit rus serà contundent després dels "referèndums"

El nostre enviat especial, Manel Alías, un dels pocs periodistes d'una televisió occidental a la regió, ha entrevistat el cap de l'autoproclamada República de Donetsk

RedaccióActualitzat

El cap de l'autoproclamada República de Donetsk, Denís Puixilin, s'ha mostrat convençut que ben aviat els territoris prorussos del Donbass formaran part de Rússia.

Ho ha assegurat en una entrevista al nostre enviat especial, Manel Alías, un dels pocs periodistes d'una televisió occidental present en aquesta regió.

Així ens explica la situació sobre el terreny:


Puixilin afirma a TV3 que si aquestes províncies s'annexionen a Rússia, el Kremlin tindrà la justificació per actuar encara amb més contundència.

"La nostra gent entén que el nivell de seguretat serà absolutament diferent, perquè el territori de Rússia es protegeix amb uns mètodes molt diferents, amb tots els mitjans a disposició."

De fet, el cap de la regió dona per fet la victòria de l'annexió en els pseudoreferèndums que s'estan fent aquests dies a quatre regions prorusses: Donetsk, Lugansk, Kherson i Zaporíjia.

En les consultes hi ha banderes russes als centres de votació i urnes que es porten a cases particulars o a llocs de treball, sense cap observador internacional.

 

ARXIVAT A:
RússiaUcraïna
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut