Imatge d'arxiu del president de Cecot, Antoni Abad
Imatge d'arxiu del president de Cecot, Antoni Abad
Barcelona

El president de Cecot diu que no han arribat "ni de bon tros" a debatre l'Estat propi

Antoni Abad ha afegit que "on hem debatut i hi ha amplíssim consens és al voltant del pacte fiscal". "Més enllà hem de veure com evolucionen les coses, però no ens ho estem plantejant", ha conclòs.

RedaccióActualitzat
El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, creu que el pacte fiscal és el canvi estructural profund que necessiten les finances catalanes. "Necessitem un país 'business oriented', sigui amb Estat propi català o no", ha dit. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Abad ha assegurat que hi ha unanimitat entre els empresaris en aquest punt. Pel que fa a la independència, Abad ha afirmat: "En aquest debat no hi hem arribat ni de bon tros. "Només estem amatents després de la manifestació".

I ha reiterat: "On hem debatut i hi ha amplíssim consens és al voltant del pacte fiscal. Més enllà hem de veure com evolucionen les coses, però no ens ho estem plantejant".

La reunió Mas-Rajoy


El dirigent dels empresaris espera que la reunió entre els presidents Artur Mas i Mariano Rajoy, dijous que ve, serveixi per corregir la injustícia distributiva que hi ha a l'Estat. "Estem esperançats", ha dit, i en aquest sentit, ha convidat el PSOE que se sumi a la voluntat de canviar el model de finançament.
Anar al contingut