Barcelona

El PPC vol prohibir per llei les regularitzacions massives d'immigrants

La cap de llista del Partit Popular de Catalunya (PPC) per Barcelona, Dolors Nadal, ha explicat algunes de les seves propostes en matèria d'immigració. Els Populars volen impulsar "els contractes d'integració per respectar la cultura catalana" i també són partidaris de "prohibir per llei les regularitzacions massives", així com que es faci un control més exhaustiu de les fronteres. I és que "cada dia entren per la Jonquera 1.000 immigrants irregulars", ha assegurat Dolors Nadal en una entrevista a "Els matins" a TV3.

Actualitzat
Pel que fa a l'educació i la llengua d'escolarització, la candidata popular reivindica la llibertat per poder escollir la llengua vehicular de l'ensenyament. La manera de fer-ho és crear una llei marc d'immersió lingüística. "Entre els 6 i els 8 anys volem classes separades i, a partir dels 8 anys, classes conjuntes", ha afirmat Dolors Nadal.

Sobre possibles pactes de partits catalans amb el PSOE, la cap de llista del PPC per Barcelona ha demanat al president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero que perdi "aquest costum tan antidemocràtic i que insulta tant els catalans que és dedicar-se a canviar els presidents de la Generalitat des del palau de La Moncloa. Ens ho va fer amb el president Maragall i ara sembla que ho vol tornar fer amb el president Montilla".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut