Barcelona

El PPC subratlla la "debilitat" de Maragall al PSC i considera que Montilla seria un "pèssim president"

El PP català considera que l'anunci que Pasqual Maragall no es presentarà a la reelecció en les properes eleccions no és més que una mostra de la "debilitat" de Maragall en el si del govern català. Respecte al futur presidenciable del PSC, el president del PP de Catalunya, Josep Piqué, ha volgut deixar clar que el ministre d'Indústria, José Montilla, "seria un pèssim president de la Generalitat". Per altra banda, el portaveu popular al Parlament, Francesc Vendrell, ha dit que la"debilitat interna" del PSC i en especial de Maragall davant els seus companys de partit "explica moltes coses que han passat" en els últims mesos.

Actualitzat
El president del PP de Catalunya, Josep Piqué, ha opinat que l'encara ministre d'Indústria, José Montilla, "seria un pèssim president de la Generalitat", un cop ha fet oficial la seva renúncia Pasqual Maragall. Piqué s'ha expressat amb aquestes paraules durant una conferència de premsa celebrada en els passadissos del Senat just després que a Barcelona Maragall informés de la seva renúncia a la presidència del govern català.

El president dels populars a Catalunya ha considerat que el PSC intentarà reeditar el tripartit amb ERC i ICV-EUiA després de les pròximes eleccions a Catalunya, una cosa que segons ha dit, marca que els candidats dels socialistes catalans només podien ser Maragall o Montilla.
Anar al contingut