Badalona

El PPC relaciona la inseguretat ciutadana i la immigració a Badalona

La presidenta del PPC defensa parlar obertament sobre la immigració en la seva visita al barri de la Salut de Badalona, on ha repartit fullets que vinculen la inseguretat ciutadana amb el col·lectiu immigrant. Alícia Sánchez-Camacho ha insistit en la conveniència d'un contracte per als immigrants que regeixi els seus drets i deures. També ha insistit en la necessitat de prohibir el vel islàmic en els espais públics.

Actualitzat
El Partit Popular català s'ha posicionat en matèria d'immigració en la seva visita a Badalona. Ha acusat el govern català de voler "signar un pacte" per encobrir el debat d'immigració que ells, segons la presidenta de la formació, afronten amb valentia i coratge perquè "és un tema que preocupa els catalans".

Delinqüència i immigració

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha repartit per la ciutat fullets del partit que denuncien problemes d'inseguretat vinculats a col·lectius immigrants. La polèmica ha arribat per una fotografia de romanesos d'ètnia gitana impresa sobre la pregunta "El teu barri és segur?". El contingut dels fullets ha indignat l'alcalde socialista de Badalona, Jordi Serra.

Acompanyada per Xavier García Albiol, el candidat dels populars a l'Ajuntament de Badalona, Camacho ha recorregut el barri de la Salut, on ha suggerit que els immigrants han de respectar les tradicions autòctones a través d'un contracte que serveixi per preservar la cultura local. Segons ella, "és bo que facin un contracte" perquè puguin exercir els seus drets, però també els seus deures i obligacions.

La presidenta del PPC s'ha referit també a la polèmica entorn del vel islàmic. Considera necessari prohibir-lo als espais públics i que seria necessària una regulació que permeti una millor convivència de "les nostres tradicions i les tradicions i costums dels immigrants".

En els fullets que ha repartit Camacho i Albiol, el candidat municipal informa que només li calen dos regidors més per aconseguir l'alcaldia de Badalona el 2011.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut