Imatge d'arxiu d'Alícia Sánchez-Camacho (Foto: ACN)
Imatge d'arxiu d'Alícia Sánchez-Camacho (Foto: ACN)
Barcelona

El PPC nega que Camacho estigués al corrent de la gravació de la conversa amb Álvarez

"Aquest fet és rotundament fals. Alícia Sánchez-Camacho no coneix cap persona vinculada a l'empresa Método 3", ha sentenciat el partit en un breu comunicat. El PPC ha desmentit també les declaracions d'un dels detinguts a qui van explicar que la dirigent no es volia posar un micròfon a sobre.

RedaccióActualitzat
El Partit Popular de Catalunya ha negat rotundament que la seva presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, estigués al corrent de la gravació de la conversa que va mantenir amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, i que va ser enregistrada per l'agència de detectius Método3. "Aquest fet és rotundament fals. Alícia Sánchez-Camacho no coneix cap persona vinculada a l'empresa Método 3", ha sentenciat el partit en un breu comunicat.

D'aquesta manera, el partit ha respost a les declaracions que ha fet a "El matí de Catalunya Ràdio" l'advocat d'un dels quatre detinguts en relació amb el cas, Alejandro Borreguero. Aquest ha reconegut que va col·locar un micròfon en un gerro amb flors al restaurant La Camarga per enregistrar la conversa entre les dues dones. Segons el seu advocat, Ruben Romero, l'encàrrec l'hi va fer el director de l'agència argumentant que la dirigent popular es negava a posar-se el micròfon a sobre.

Al mateix comunicat, el PP avisa que es querellaran per injúries i calúmnies contra aquells que afirmin que Sánchez-Camacho va ser col·laboradora o coneixedora d'una "gravació il·legal" de la qual es considera víctima.

Finalment, el PPC ha recordat l'admissió a tràmit d'una denúncia de la líder popular davant de la policia per investigar els autors, cooperadors i inductors dels seguiments i escoltes, i una demanda davant de la justícia contra Método 3 per violació del dret a la intimitat, a l'honor i a la pròpia imatge.
Anar al contingut