El PPC denunciarà davant dels Mossos els ninots penjats d'un pont de la C-17 amb el logotip del partit, del PSC i de C's

ACN Barcelona.-El Partit Popular de Catalunya denunciarà davant dels Mossos d'Esquadra els ninots penjats de cap per avall d'un pont de la C-17, entre Vic i Malla, amb els logotips de la formació popular, del PSC i de Ciutadans. El president del PPC i candidat a les eleccions del 21-D, Xavier Garcia-Albiol, ha afirmat que és un fet "inadmissible" i ha subratllat que "el nivell d'odi d'alguns independentistes ens recorden les maneres mafioses del càrtel de Medellín", a més d'atribuir-ho al "fanatisme que han generat per Oriol Junqueras i Carles Puigdemont". Els Mossos d'Esquadra han retirat els sacs amb forma humana i investiga qui pot estar darrera l'acció. Aquest migdia ja no hi havia rastre dels ninots en aquest pont de la C-17, on també hi ha una pintada on s'hi pot llegir "llibertat presos polítics".

Per la seva banda, Societat Civil Catalana ha denunciat l'acció a través de Twitter i l'ha qualificada com una simulació "d'assassinat" de votants dels tres partits.

Anar al contingut