El PP vol que la Paeria instal·li pantalles gegants per seguir els partits de la selecció espanyola al Mundial de Rússia

ACN Lleida.-El grup del Partit Popular a l'Ajuntament de Lleida ha anunciat que en el proper Ple municipal sol·licitarà a la Paeria que habiliti pantalles gegants en un espai públic de la ciutat per tal que tots els lleidatans que ho desitgin puguin seguir els partits que la selecció espanyola disputarà durant Copa del Món de Futbol, que se celebrarà a Rússia entre els dies 14 de juny i 15 de juliol. La presidenta dels populars a la Paeria, Dolors López, demana que les pantalles es col·loquin "en un espai que garanteixi les mesures de seguretat i convivència i sempre que la selecció passi a semifinals". López ha justificat la petició "atesa la transcendència mediàtica i social que representa la disputa d'un esdeveniment esportiu d'aquestes característiques". No seria el primer cop que l'Ajuntament de Lleida instal·la pantalles de grans dimensions per veure partits de la selecció espanyola de futbol, després d'haver-ho fet en alguna altra ocasió als pavellons de l'Antorxa o al barri de Pardinyes.

La presidenta del grup municipal del PP es mostra confiada per tal que l'equip de govern faciliti un espai "on puguem compartir els partits de la selecció", ja que "som conscients i coneixedors de l'afició al futbol, a la copa del món i a la selecció que hi ha a la ciutat de Lleida".

Anar al contingut