Palma

El PP veu com una "manipulació interessada" la marxa multitudinària pel català a Palma

La portaveu parlamentària del PP a les Balears, Mabel Cabrer, ha descrit com una "manipulació interessada" la marxa a favor del català i contra la política lingüística del PP que va congregar milers de persones aquest diumenge a Palma.

RedaccióActualitzat
La portaveu dels populars balears ha dit que respecta els milers de persones que aquest diumenge van recórrer els carrers de Palmaa favor del català i per rebutjar la política lingüística del govern que presideix José Ramón Bauzá. Mabel Cabrer ha defensat, però, que el seu partit no "ataca" la llengua catalana, sinó que, diu, només defensa que en alguns casos, per accedir a l'administració, el català no sigui un mèrit sinó un requisit.

Cabrer ha afegit que no estan d'acord amb alguns dels lemes que es fan fer servir en la marxa  com ara que estem en una "dictadura institucional" i creu que aquests eslògans "evidencien qui són els radicals".

A més de la manifestació multitudinària aquest diumenge a Palma i també per mostrar el seu rebuig a les polítiques lingüístiques del govern del PP, dos jubilats balears estan en vaga de fam. Un d'ells, Jaume Bonet, ja en porta 25 dies, mentre que el segon, Tomeu Amengual, va començar la protesta aquest diumenge després de la manifestació pels carrers de Palma.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut