Barcelona

El PP portarà al Parlament el contracte d'integració per als immigrants que havia promès durant la campanya

El Partit Popular portarà al Parlament el contracte d'integració per als immigrants. La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, assegura que presentarà una proposició de llei perquè els immigrants, quan arribin a Catalunya, signin un document en què es comprometin a complir les lleis, a respectar els valors i costums locals i a treballar per mantenir-se a si mateixos. Si no és així, segons aquest document, haurien de tornar al seu país d'origen. Aquesta és una de les propostes electorals del PP que va aixecar més crítiques de la resta de formacions.

Actualitzat
El PP de Catalunya portarà al Parlament el seu contracte d'integració per als immigrants a la tornada de les vacances de Nadal. La presidenta de la formació, Alicia Sánchez-Camacho, en una entrevista a Europa Press, ha avançat que presentaran una proposta legislativa en aquest sentit perquè la debati la cambra catalana.

El contracte d'integració és un document pel qual els immigrants es comprometrien a complir les lleis, a respectar els valors i costums d'Espanya, a treballar per integrar-se i a tornar al seu país si són incapaços de mantenir-se per ells mateixos.

Alicia Sánchez-Camacho ha afegit que una altra de les mesures que presentaran al gener serà un pla de barris per lluitar contra l'incivisme als municipis catalans.
Anar al contingut