Exterior de la seu del PP al carrer Génova de Madrid (Europa Press/Gustavo Valiente)
Exterior de la seu del PP al carrer Génova de Madrid (Europa Press/Gustavo Valiente)

El PP no vendrà finalment la seu de Génova: "Els edificis no tenen la culpa de res"

La direcció del partit assegura que la intenció és continuar a l'edifici del carrer Génova, que Casado volia vendre per trencar amb el passat

El PP finalment no deixarà la seu del carrer Génova. El coordinador general del partit, Elías Bendodo, ha assegurat que la intenció de la direcció del partit és no vendre l'edifici perquè "és propietat dels afiliats".

Fa més d'un any, l'aleshores president del partit, Pablo Casado, va anunciar que els populars es vendrien l'edifici per trencar amb el passat. En aquell moment, estava a punt de començar el judici a l'Audiència Nacional sobre el presumpte pagament de la seu amb diners provinents de la corrupció.

El PP finalment no vendrà l'emblemàtica seu del carrer Génova de Madrid
El PP finalment no vendrà l'emblemàtica seu del carrer Génova de Madrid (Europa Press/Óscar J.Barroso)

"No hem de seguir en un edifici la reforma del qual s'està investigant", va dir en aquell moment Casado. Bendodo, però, ha remarcat aquest dilluns que "els edificis no tenen la culpa de res":

"La seu del PP és propietat dels afiliats i els edificis no tenen la culpa de res".

El coordinador general del partit ha explicat que el contracte administratiu signat amb una consultora perquè els busqués una altra seu "es resoldrà en el seu moment" i, finalment, el PP no deixarà Génova. "La intenció és seguir aquí, en aquest edifici", ha conclòs Bendodo.

El nou president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ja va avançar a l'abril que la venda de la seu no era la prioritat de la direcció i que, si es feia, seria una operació "per necessitat de finançament i tresoreria, no per cap altra qüestió".

El mes d'octubre passat, l'Audiència Nacional va condemnar l'extresorer del PP Luis Bárcenas a dos anys de presó i el PP com a responsable civil per pagar les obres de Génova amb diners de la caixa B.

Alberto Núñez Feijóo ha presidit la reunió de la direcció del PP aquest dilluns al carrer Génova
Alberto Núñez Feijóo ha presidit la reunió de la direcció del PP aquest dilluns al carrer Génova (EFE)
ARXIVAT A:
PPLuis BárcenasAlberto Núñez Feijóo
Anar al contingut