Cadis

El PP inicia una campanya "cap al canvi polític"

El candidat del Partit Popular a la presidència del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha triat Andalusia per donar el tret de sortida a la cursa electoral. A l'acte d'enganxada de cartells virtual al Palau de Congressos de Cadis, que s'ha iniciat a les 23.30 h, Rajoy ha estat acompanyat del candidat del Partit Popular a la presidència de la Junta d'Andalusia, Javier Arenas, i de la cap de llista al Congrés per la ciutat gaditana, Teófila Martínez. A mitjanit, el lema del PP per aquesta campanya, "Amb cap i cor", ha aparegut en una pantalla en un cartell amb la foto del candidat.

Actualitzat

Durant els parlaments previs a l'enganxada de cartells virtual, Mariano Rajoy ha afirmat que ell i el seu partit inicien "el camí de l'esperança cap al canvi polític que molts espanyols desitgen". També ha dit que ha triat Cadis per iniciar aquesta campanya en homenatge a la Constitució de 1812. El president del PP ha promès que durant els propers quatre anys defensarà que Espanya és una nació de ciutadans lliures i iguals, i s'ocuparà d'allò que realment els importa als espanyols.

Hores abans, Rajoy havia fet un míting precampanya des de Cadis, en el qual s'ha compromès "a governar amb cap i cor", per a les persones i no per als territoris, en referència al lema de la campanya del PP. Segons Rajoy, amb cap "per rellançar l'economia, per garantir la seguretat dels ciutadans i per arribar a final de mes", i amb cor per "estar amb les víctimes del terrorisme, ja està bé de governar des de la Lluna, necessitem tolerància, respecte i un govern que uneixi els espanyols".

Segons els populars, la campanya per a les eleccions generals del 9 de març serà en positiu i no caurà en cap tipus de provocació ni insult. Es preveu que el PP centri les seves propostes en aspectes que van de l'economia a la integració dels immigrants. Mariano Rajoy ha declarat els darrers dies que el seu partit s'ocuparà dels problemes dels ciutadans i que, des del moment que s'iniciï la campanya, demanarà la confiança "a tots els espanyols, als que han estat sempre amb el PP, però també als que no ens van donar la confiança en eleccions anteriors".

Anar al contingut