Madrid

El PP es querella contra Hisenda per un informe sobre irregularitats a València

El PP s'ha querellat contra l'autor d'un informe d'Hisenda on es posen de manifest les presumptes irregularitats en la comptabilitat del PP valencià relacionades amb la "trama Gürtel". L'informe de l'Agència Tributària s'ha fet públic just abans de la reunió d'aquest dimecres del Tribunal Suprem per decidir si reobre la investigació dels regals fets al president valencià Francisco Camps, una investigació que el Tribunal Superior de Justícia de València va arxivar.

Actualitzat
El PP s'ha querellat contra l'Agència Tributària perquè entén que s'han comès delictes de prevaricació i falsedat documental en el document que ha elaborat un funcionari d'Hisenda i on es reflecteixen les presumptes irregularitats en el PP valencià.

El partit que dirigeix Mariano Rajoy va presentar l'escrit en un jutjat madrileny. En el document, es constata que l'informe d'Hisenda no prova que els populars valencians ocultessin pagaments a Orange Market per 2,5 milions d'euros, uns pagaments que correspondrien a l'organització de la campanya de les eleccions autonòmiques i locals de 2007.

La querella dels populars s'ha presentat tot just unes hores abans que el Tribunal Suprem debati aquest dimecres si reobre o no la investigació dels regals que la "trama Gürtel" hauria fet al president valencià Francisco Camps. El cas va ser arxivat pel Tribunal Superior de Justícia de València.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut