Barcelona

El PP es presenta com a alternativa a un PSC que malgasta i un CiU que tanca quiròfans

A Canovelles, i sense Jorge Fernández, que continua amb laringitis i el metge li ha prescrit que no parli durant dos dies, Jorge Moragas i Alícia Sánchez-Camacho han dit que votar PSC o CiU no serveix per sortir de la crisi. Més enllà de Catalunya, en l'acte més gran del PP en aquesta campanya, a Saragossa, Mariano Rajoy ha fet una defensa dels polítics davant dels tecnòcrates i ha reivindicat la sobirania popular per sobre dels mercats.

Actualitzat
Alícia Sánchez-Camacho ha presentat el partit que lidera com l'alternativa davant dels socialistes, que assegura que l'únic que fan és malgastar diners públics com si juguessin en una màquina escurabutxaques, i també enfront dels convergents, a qui acusa de tancar quiròfans.

Al matí, el cap de llista sí que ha assistit a la presentació del programa de família, en un parc infantil de Barcelona. El PP proposa ampliar en quatre setmanes el permís de maternitat.

Mariano Rajoy ha negat des de Saragossa que arribi l'època dels tecnòcrates i ha pronosticat "l'època dels bons governants escollits pels ciutadans, que són els representants de la sobirania "nacional". Això, ha afegit, "és el que necessita Espanya i Europa.

De tota manera, el candidat popular ha continuat llançant missatges de tranquil·litat a Brussel·les de compliment dels compromisos.


Anar al contingut