Barcelona

El PP demana a Mas que no apuntali el govern de Zapatero i li retreu que no acati la sentència del Suprem

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha carregat durament contra l'actitud del PSC de facilitar la investidura d'Artur Mas amb el propòsit de "governar a qualsevol preu i xuclar del pot del govern" tot i que els ciutadans li han dit que se'n vagi a l'oposició. Pons ha demanat a Mas que no "apuntali" el govern de José Luis Rodríguez Zapatero a Madrid i que tingui "sentit comú i sentit d'estat". En aquest sentit ha criticat que CiU ja hagi manifestat la seva voluntat de no acatar la sentència de Tribunal Suprem sobre la política lingüística.

Actualitzat
"Demanem al president Mas que no prioritzi els interessos de CiU als interessos generals d'Espanya, que no apuntali el govern socialista a canvi de res si arriba a la conclusió que és millor per a tots que el govern socialista convoqui eleccions generals", ha dit González Pons.

Encara que el dirigent del PP ha assenyalat que desitja al nou president de la Generalitat "tot l'èxit del món" i "sort", a més de "seny i encert", ha criticat que CiU ja hagi manifestat la voluntat de no acatar la sentència de Tribunal Suprem sobre "l'ensenyament en valencià". "És un mal començament per a un govern nou començar sense acatar les decisions dels tribunals", ha emfatitzat.
Anar al contingut