Barcelona

El PP demana a la Junta Electoral que prohibeixi a TV3 transmetre la Via Lliure de l'11-S

El candidat popular, Xavier García Albiol, creu que és "inadmissible i un autèntic escàndol" que la televisió pública catalana dediqui cinc hores a un acte de campanya

RedaccióActualitzat

El Partit Popular demana a la Junta Electoral que TV3 no transmeti la mobilització de la Via Lliure de l'11-S, a la Meridiana, perquè la considera un acte electoral. Per al candidat popular a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, és "inadmissible i un autèntic escàndol" que la televisió pública dediqui cinc hores de programació a una mobilització que considera un acte més de la campanya pel 27-S. García Albiol assenyala que "si la televisió de Catalunya, la televisió pública que paguem tots els catalans, ha de participar en el seguiment d'un acte polític, d'un acte de campanya, ho ha de fer en els blocs polítics destinats a la campanya."

El candidat del PP ha acusat l'Assemblea Nacional Catalana de marcar les directrius del desplegament de TV3 el pròxim Onze de Setembre, fent referència a un document publicat per la pàgina web "El Confidencial" on es detalla tot el desplegament que farà la televisió pública catalana amb motiu de la Via Lliure. Segons Albiol, això és propi de països com Veneçuela.

Xavier García Albiol també ha defensat aquest dilluns un nou model de finançament per a Catalunya, però que inclogui una clàusula per assegurar que aquests diners "no es destinen a crear estructures d'estat", sinó a serveis socials, carreteres i hospitals.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut