Els àngels grocs en el cartell d'"Els Pastorets" de Girona 2018-2019
Els àngels grocs en el cartell d'"Els Pastorets" de Girona 2018-2019
Girona

El PP de Girona critica els àngels grocs del cartell d'"Els Pastorets"

Els populars demanen la retirada del cartell i també que se n'esborri el logotip de l'Ajuntament

Actualitzat

El Partit Popular de Girona s'ha mostrat molt crític amb el cartell d'"Els Pastorets" de Girona, protagonitzat per àngels vestits de groc i diversos dimonis vermells.

La portaveu de PP a l'Ajuntament, Concepció Veray, va demanar en el ple d'aquest dilluns que "no es polititzin 'Els Pastorets'" i que es creï un "cartell nou que no ofengui a ningú":

 

 

Segons avança el "Diari de Girona", el PP no vol tenir cap relació amb el cartell, ja que en l'anunci de l'esdeveniment hi ha dibuixat el logotip de l'Ajuntament. També ha demanat que la institució no col·labori amb l'entitat que fa l'espectacle nadalenc.

 

 

 

 

Per altra banda, el diari també explica que l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha lamentat "la fòbia del groc" i ha destacat que el cartell "és una sàtira". A més, s'ha preguntat que si, davant el rebuig del color groc, "el PP també l'eliminarà de la paleta de colors".

Dani Chicano, que fa de dimoni a "Els Pastorets", ha qualificat "d'estupidesa" la petició del PP de retirar el cartell:

 

 

No és la primera vegada que un cartell d'"Els Pastorets" de Girona crea polèmica. L'any 2013, hi va aparèixer l'exministre d'Educació José Ignacio Wert vestit de dimoni.

Anar al contingut